Schuldhulpverlening

door | 5 februari 2018

BLOGS SCHULDHULPVERLENING

Je kent dat wel. De bladeren vallen, een waterig zonnetje, wat regendruppels zo nu en dan. Herfst. Wind die je haren in je gezicht en door de war blaast. Boswandelingen zijn dan op zijn best. Melancholiek, tot nadenken stemmend, het begin van naderend afscheid, maar soms ook de start van iets nieuws.

Op plekken waar de wind obstakels ontmoet, rondom boomwortels, aan de voet van een heuveltje, tegen verweerde muurtjes, verzamelt zich in die dagen allerlei loof. Eik, berk, esdoorn, beuk en kastanje. Veelvormig en alle kleuren van de regenboog. Soms waaien ze even op, herschikken zich, maar landen telkens weer, tot een volgende vlaag ze opschudt. Bladeren op een hoop.

Dit zijn mijn blogs. Een bonte verzameling van ideeën, beschouwingen, vragen, antwoorden, inzichten en aanreikingen. Net zo willekeurig gevallen als het lover in het kalende bos, gevangen door de wind, zonder vooropgezet plan bij elkaar geveegd. Een mozaïek van teksten, verhalen en artikelen over schuldhulpverlening en alle disciplines en vakgebieden die daarmee in verbinding staan.